Dynia i kurkuma
Przepyszna herbata owocowa zawierająca w składzie: dynię, jabłka, skórkę pomarańczy, marchew, kurkumę, ziarna kakaowca, płatki nagietka i goździki.
Sposób parzenia: 5 do 8 minut wodą o temperaturze 95 °C.
Herbaty owocowe składają się z suszonych owoców, kandyzowanych skórek, a nawet warzyw (np. marchewki). Ich działanie zależy od składu, np. susz z malin ma działanie napotne i pomaga zwalczyć gorączkę. Są stosowane jako środek wzmacniający organizm, są bogatym źródłem witaminy C. Mieszanki owocowe nie zawierają kofeiny, więc mogą być pite niezależnie od wieku i pory dnia.
Sposób parzenia: 5 do 8 minut wodą o temperaturze 95 °C.
Herbaty owocowe składają się z suszonych owoców, kandyzowanych skórek, a nawet warzyw (np. marchewki). Ich działanie zależy od składu, np. susz z malin ma działanie napotne i pomaga zwalczyć gorączkę. Są stosowane jako środek wzmacniający organizm, są bogatym źródłem witaminy C. Mieszanki owocowe nie zawierają kofeiny, więc mogą być pite niezależnie od wieku i pory dnia.